Homepage ČSCHMS Kontakty Změnit inzerát Databáze býků webKUMP
Junior team
SEMINÁŘ "Zpracování hovězího masa a jeho prodej ze dvora"
12.09.2013, Pavla Vydrová
Tak už je to tady, seminář určený výhradně členům JUNIOR TEAMU na téma "Zpracování hovězího masa a jeho prodej ze dvora" se pořádá ve dnech 15. - 16. listopadu 2013 (pátek a sobota). Setkání se bude konat na Mitrovském dvoře (www.mitrovskydvur.cz) ve spolupráci se členem JT Alešem Hatlákem a jeho kolegou a ředitelem provozu Robertem Zeleným.
Účast nám přislíbil známý mladý pražský řezník František Kšána (http://www.ksanaasyn.cz/, http://www.youtube.com/watch?v=PkOgzdODMIE), který se intenzivně věnuje propagaci kvalitního českého masa, jeho správnému zpracování a distribuci spotřebiteli v co nejlepší možné kvalitě, ať už ve formě určené k dalšímu zpracování, nebo v podobě vynikajících masných výrobků. Ujme se tedy praktické ukázky.

Teoretickou část si pro vás připraví pan Ing. Pavel Smetana, Ph.D. , který je odborníkem na technologické a legislativní požadavky související nejen s prodejem masa ze dvora. Má mnohaleté zkušenosti z provozu a v současné době působí na Katedře veterinárních disciplín a kvality potravin Zemědělské fakulty Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích.

Na programu bude také prohlídka farmy.

Sraz: v pátek (18.10.) večer (místo a čas bude upřesněno)
Vlastní seminář: v průběhu soboty (19.10.)
Odjezd: sobotní odpoledne (podvečer)

Rezervace: jméno (počet osob) a budete-li chtít zajistit nocleh zašlete na vydrova@cschms.cz (tel. 724 229 094)
Informace obsažené na webu cschms.cz nesmí být zvěřejněny bez souhlasu autorů. Prohlížením webu souhlasíte s právními podmínkami
Obsah webu: © 2010 Český svaz chovatelů masného skotu    Design & application: © 1999, 2006 WebApplications.cz